PREMIUM paket

Sve is STANDARD paketa

Ovaj paket sadržava sve mogućnosti što i STANDARD paket, plus slijedeće:

Mogućnost postavljanja slike uz svaku stavku cjenika

Možete dodati sliku za svaku stavku vašeg cjenika. Sve slike koje ubacite u cjenik će biti optimizirane u više različitih dimenzija kako bi odlično izgledale na malim ekranima. Preporučujemo da ubacite što više slika dobre rezolucije, jer slika će najbolje prodati Vaš proizvod. Čak i da imate 5000 stavki u svom cjeniku, sustav će ih sve prihvatiti.

Primjer pizza slike

Strojna pomoć pri prevođenju

Sa paketom STANDARD je moguće sve prevesti na sve jezike, a s PREMIUM paketom dobivate i strojnu pomoć pri prevođenju na ostale jezike. Hrvatski jezik je glavni jezik, a kada postoji tekst (ili naslov) na hrvatskom, onda je moguće taj tekst na hrvatskom strojno prevesti i na sve ostale jezike koje ste označili u postavkama cjenika. Prevođenje na ostale jezike je moguće običnim klikom na tipku Prevedi.

Primjer prevedi

* ova mogućnost je samo pomoć pri prevođenju - konačni prijevod i dalje trebate dati stručnoj osobi na provjeru

Mogućnost dodavanja više QR kȏdova za svaki stol ili lokaciju

Za svoj uslužni objekt možete napraviti više QR kodova i strateški ih postaviti kako i gdje god želite. Svi napravljeni QR kodovi će otvarati onaj cjenik koji je u tom trenutku postavljen kao aktivan, a naš sustav će bilježiti statistiku o broju skeniranja svakog koda kroz vrijeme.

Ako želite, možete napraviti po jedan QR kȏd za svaki stol pa ćete imati statistiku skeniranja za svaki stol. Ili, ako imate terasu i unutarnji prostor, možete napraviti jedan QR kȏd za terasu, a jedan za unutarnji prostor. Ili, ako tiskate promo materijale, preporučujemo Vam da svakako napravite jedan poseban QR kȏd za (svaki) promo materijal kako bi dobili statistiku korištenja.

Mogućnost vremenskog tempiranja akcija i dnevnih, tjednih i mjesečnih menija

Svaki blok sadržaja koji ubacite (grupu stavki, slike, tekstove, linkove na dostavne službe,...) možete vremenski ciljati tako da se u vašem cjeniku vide na točno određeni datum i vrijeme, ili možete postaviti da se blok vidi periodički, svaki dan u određeno vrijeme, samo određene dane u tjednu ili samo neke dane u mjesecu. To Vam omogućava pravljenje raznih akcija ili dnevne, tjedne, pa čak i mjesečne menije u restoranima - unaprijed i bez potrebe da se svaki dan prijavljujete u QR-Cjenik kako bi uredili ponudu.

Primjer: ako dostavljate svoje proizvode putem dostavnih službi (pauza.hr, Glovo, Wolt ili drugim), možete napraviti da se linkovi do dostavnih službi koje koristite vide samo za vrijeme vašeg radnog vremena.

Mogućnost ubacivanja dodatnog sadržaja: slike, video i dostavni servisi

PREMIUM paket omogućuje ubacivanje dodatnih vrsta sadržaja, kao što su:

  • slike koje nisu nužno vezane za stavke cjenika - npr. sliku interijera ili eksterijera; ovake slike su također "višejezične", na način da za svaki jezik možete postaviti drugu sliku
  • slike koje predstavljaju cijelu grupu stavki - umjesto da samo napišete naslov, npr. Topli napitci, možete ubaciti sliku toplih napitaka
  • možete ubaciti YouTube video koji se može pogledati u samom cjeniku, a koji je također "višejezičan", na način da za svaki jezik možete postaviti drugi video
  • linkovi do dostavnih službi - ako koristite dostavne servise tipa pauza.hr, Glovo, Wolt ili dobartek.hr, možete dodati link do ponude koju imate na tim servisima i ukoliko je link dobro postavljen, klikom na logo od dostavne službe automatski će se otvoriti vaša ponuda u toj aplikaciji
    * vrijedi samo ako je aplikacija već instalirana na uređaju vašeg gosta

Cijena

Ako plaćate iz mjeseca u mjesec, cijena ovog paketa je 19,90€, a ako platite za cijelu godinu unaprijed, onda je cijena 199€ što je ekvivalent od 16,58€/mj. Sve cijene su izražene s uključenim PDV-om. Plaćanje se uvijek radi za period koji slijedi, tako da ugovorna obveza ne postoji.

Pridruži se već danas

Uslugu QR cjenika možeš početi koristiti - ODMAH!