STANDARD paket

Sve is BASIC paketa

Ovaj paket sadržava sve mogućnosti što i BASIC paket, plus slijedeće:

Mogućnost prijevoda svih elemenata cjenika na jezike koje odaberete

Unutar postavki cjenika, označite jezike na koje želite prevesti svoj cjenik nakon čega će vam se, pri uređivanju svakog elementa cjenika, pojaviti polje za unos teksta za druge jezike. Prevesti možete apsolutno sve; sve naslove, podtekstove, nazive stavki, njihov opis, količine, itd.

Kada vaš gost ili kupac skenira vaš QR kȏd, naš sustav će pokušati razlučiti na koji jezik je postavljen uređaj vašeg gosta/kupca. Ako je Vaš cjenik preveden na detektirani jezik, cjenik će se automatski i prikazati na tom jeziku bez da gost mora mijenjati ikakve postavke. U slučaju da nema podudaranja jezika ili se jezik nije uspješno detektirao, prikazat će se cjenik na hrvatskom.

Kod višejezičnih cjenika, vašim gostima će se u gornjem lijevom kutu stranice pojaviti zastava jezika na kojem je trenutno cjenik prikazan. Pritiskom na zastavu, cjenik se može prebaciti na neki drugi prevedeni jezik.

Mogućnost dodavanja suradnika

Dodavanjem suradnika možete dopustiti drugoj osobi pristup vašim cjenicima. Ovo rješava nekoliko potencijalnih slučajeva:

  • Ako Vi nemate vremena baviti se uređivanjem cjenika, ali želite svom osoblju ili, npr. dizajneru, dati mogućnost pristupa, onda ih dodajte pod suradnike.
  • Ako postoji više vlasnika za isto uslužno mjesto, onda možete dodati suradnika s ravnopravnim pristupom.

Prava pristupa su podjeljena na tri razine. Razine su detaljno opisane u administracijskom sučelju u postavkama pod Suradnici.

Mogućnost ubacivanja neograničenog broja tekstova

U BASIC paketu je moguće ubaciti dva proizvoljna teksta. U STANDARD paketu to ograničenje ne postoji.

Mogućnost odabira domene cjenika

Ovo vam omogućava da se vaš cjenik nalazi na jednoj od cool domena koje su ponuđene u postavkama u administracijskom sučelju. Trenutno u ponudi imamo slijedeće cool domene:

  • cjenik.today
  • danasnji.menu
  • najbolji.bar
  • najbolji.pub
  • najbolja.pizza

Npr., ako vodite svoj pub, odaberite domenu najbolji.pub! Pogledajte primjer kako bi izgledao link prema našem demo restoranu kada bi se link sherao na Facebooku:

Facebook dijeljenje primjer

Cijena

Ako plaćate iz mjeseca u mjesec, cijena ovog paketa je 13,25€, a ako platite za cijelu godinu unaprijed, onda je cijena 132,50€ što je ekvivalent od 11,04€/mj. Sve cijene su izražene s uključenim PDV-om. Plaćanje se uvijek radi za period koji slijedi, tako da ugovorna obveza ne postoji.

Pridruži se već danas

Uslugu QR cjenika možeš početi koristiti - ODMAH!